ثبت شرکت ، مراحل و مدارک لازم تاسیس شرکت ، هزنیه ثبت شرکت

 

ثبت شرکت
ثبت شرکت

 

ثبت شرکت

 

 

در ثبت شرکت اگر می خواهید شرکت خود را ثبت کنید و لزوم و اهمیت انجام این کار را نمی دانید، از اینکه چه پروسه ای را بدین منظور باید طی کنید آگاهی ندارید و از شرایط و مدارک مورد نیاز برای انجام این امر بی اطلاعید تا پایان این متن ما را همراهی بفرمایید…

شرکت ثبت شده به نوعی شخصیتی حقوقی محسوب می شود که قراردادهای منعقد شده در آن رسمی و قانونی بوده و از مشکلاتی از قبیل اظهار بی اطلاعی و یا سایر اختلافات احتمالی که بعدها ممکن است در شرکت رخ دهد جلوگیری می نماید. تمام امور مهم مربوط به شرکت در شرکتی که به ثبت رسیده باشد به صورت قانونی بوده و مستند می باشد.

با توجه به موارد فوق، افراد بسیاری هستند که با مسائل مربوط به ثبت در ارتباطند و این امر لزوم کسب علم و آگاهی در این حیطه و آشنایی با ضوابط و آیین نامه های مختلف مرتبط به امور ثبتی را می طلبد.توصیه میشود در صورت نیاز حتما بعد از تاسیس شرکت به ثبت برند اقدام نمایید.

 

 

هزینه ثبت شرکت
هزینه ثبت شرکت

 

هزینه ثبت شرکت

 

هزنیه ثبت شرکت تا همین چند سال اخیر تاسیس شرکت پروسه ای پیچیده و نیازمند صرف وقت و هزینه بسیاری بود. هر شخصی برای شرکت خود می بایست به سازمان استان خود مراجعه می کرد، فرم ها و مدارک مورد نیاز جهت ثبت را تکمیل و تحویل میداد، هزینه ها و فیش های مربوط به تاسیس شرکت را پرداخت می کرد و منتظر می ماند تا پروسه ثبت شرکت با طی روال قانونی و مرحله به مرحله خود به اتمام و پس از دوندگی ها و پیگیری های فراوان شرکت به ثبت می رسید اما امروزه در با گسترش تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات این امر در زمان کمتر و با درصد خطا و هزینه های پایین تری صورت می پذیرد.

 

مراحل ثبت شرکت
مراحل ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت به شیوه امروزی را به صورت مرحله به مرحله شرح می دهیم:

اولین قدم در تاسیس شرکت این است که قالب شرکت خود را مشخص نمایید. منظور از مشخص نمودن قالب شرکت، این است که تعیین نمایید شرکتی که قصد ثبت آن را دارید جزو کدام نوع از شرکت های زیر است:

 

  • شرکت های سهامی عام
  • شرکت های سهامی خاص
  • ثبت شرکت مسئولیت محدود
  • شرکت های تضامنی
  • شرکت های نسبی
  • شرکت های مختلط سهامی
  • شرکت های مختلط غیرسهامی
  • شرکت های تعاونی

 

هر شرکتی با توجه به تعداد شرکا و سهامداران خود و حد و میزان مسئولیت و تعیین میزان سود و زیان هر شریک یا سهامدار می تواند در یکی از دسته بندی های شرکتی فوق قرار بگیرد. با یک جستجوی ساده در اینترنت و مراجعه به سایت های مختلفی از جمله سایت های حقوقی قوانین شرکتی می توانید از جزئیات قوانین و آیین نامه های هرکدام از این شرکت ها آگاه شوید و تعیین کنید که شرکت شما جزو کدام دسته است.

 

مدارک لازم ثبت شرکت

 

پس از تعیین نوع شرکت، مرحله بعد تهیه مدارک لازم ثبت شرکت می باشد. در قوانین تجارت کشور ما، مدارک لازم جهت ثبت هر نوع شرکتی با مدارک لازم برای ثبت نوع دیگر متفاوت است و هر یک مدارک خاص خود را می طلبد. ما در اینجا به دلیل اینکه مجال شرح مدارک مورد نیاز برای ثبت تمام انواع شرکت ها وجود ندارد به عنوان مثال مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص را آورده ایم.

 

راهنمای ثبت شرکت
راهنمای ثبت شرکت

 

راهنمای ثبت شرکت

 

مدارک مورد نیاز برای تاسیس شرکت های از نوع سهامی خاص:

–        اظهارنامه شرکت

–        اساسنامه شرکت

–        صورتجلسه امضا شده جلسه خصوصی هیئت مدیره شرکت

–        صورتجلسه مجمع عمومی شرکت

–        کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران شرکت

–        گواهی عدم سوء پیشینه تمام اعضای هیئت مدیره شرکت

–        اقرارنامه تمام اعضای هیئت مدیره شرکت مبنی بر اینکه جزو کارمندان رسمی دولت نمی باشند.

–        اصل سند مالکیت شرکت

–        تقویم نامه صادر شده از کارشناس رسمی اداره دادگستری

–        گواهی پرداخت از بانکی که حداقل 35 درصد از سرمایه شرکت در آنجا سرمایه گذاری شده است.

–        وکالتنامه امضا شده (در صورت داشتن وکیل)

–        قیم نامه (در صورت اهلیت نداشتن یکی از اعضای شرکت)

–        در صورتی که اشخاص حقوقی از سهامداران شرکت باشند ارائه کپی مدارکی چون: روزنامه رسمی منتشر شده شرکت سهامدار، آخرین روزنامه رسمی تغییرات شرکت سهامدار و شناسنامه و کارت ملی نماینده حقوقی آن شرکت که برابر اصل شده باشد لازم است.

–        در صورتی که شخص حقیقی خارجی از سهامداران شرکت باشد ارائه کپی برابر اصل پاسپورت و ترجمه فارسی آن و در صورتی که شخص حقوقی خارجی از سهامداران شرکت باشد ارائه گواهی ثبت شرکت از کشوری که شرکت در آن ثبت شده و مستندات مربوط به آخرین ثبت تغییرات شرکت و وضعیت شرکت مذکور به همراه ترجمه رسمی و اصل وکالتنامه و ترجمه آن لازم خواهد بود.

ضمنا جهت اخذ رتبه شرکت و رتبه مشاور و رتبه پیمانکار میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و بصورت رایگان مشاوره بگیرید.

 

سایت ثبت شرکت ها
تاسیس شرکت

 

سایت تاسیس شرکت ها

 

3-   مراجعه به سامانه و سایت ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده و بارگذاری مدارک مورد نیاز.

4-   ارسال مدارکی که امکان بارگذاری اینترنتی در سایت تاسیس شرکت ها وجود نداشت از طریق پست

5-   پیگیری های بعدی از اداره ثبت شرکت ها و ثبت نهایی شرکت

6-    درج و انتشار آگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی کشور

 

جهت مشاوره تخصصی و رایگان در زمینه تاسیس شرکت ، رتبه بندی شرکت ، اخذ رتبه مشاور و پیمانکار کم هزینه و فوری با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

 

5/5 - (3 امتیاز)
مشاوره رایگان